Vertrouwerij

Op basis van ‘De Uitnodiging’ zijn we Vertrouwerijen gaan geven. 24-uurs intensives waarbij we andere geliefden ondersteunen in hun verlangen om meer verbinding te voelen en die te willen vieren en verdiepen. Wij dragen hen, zij ondersteunen elkaars proces. We begeleiden de reis onder meer met ademsessies, livenuziek en helend schrijven.

Zo zoeken we samen met jullie naar wat er al is, maar wat soms ook opnieuw ontdekt mag en wil worden. Laat ons met jullie meereizen en voelen wat er nodig is om jouw leven zo vol, zo eerlijk, zo rijk mogelijk te leven.

We hebben veel ervaring in de liefde en zijn ook een paar keer hard onderuit gegaan. Die ervaring en onze eigen spirituele praktijk zetten wij in om jullie te Vertrouwen. Met jezelf en met elkaar.

Testimonials:

Margje: “We hebben na thuiskomst een hele bijzonder nacht gehad. Er is gevreëen, totale verandering, heel erg bijzonder. dank.”

Roel: “Het was als een droom, als een sprookje.”

Davor: “Het is een van mijn meest bijzondere en liefdevolle ervaringen geweest.”

Kaat: “Wat een helende ademreis naar het universum in mezelf in verbondenheid met elkaar en jullie. Renz en ik waren zo’n ontmoeting, zo vierend en grondend en diep verbonden, misschien niet aangegaan zonder jullie. Grootse dankjewel.”

Neem contact op
Partners op het pad logo